Virus nodig?

Vrij te gebruiken 3D model van het coronavirus – download hem hier. Lege straten, thuiswerken en virtueel vergaderen – we zijn allemaal verwikkeld in het heruitvinden van ons werk. Presentaties kun je gelukkig online delen. Misschien heb je iets te delen over de coronacrisis en zoek je nog wat beeldmateriaal. Als je beschikt over Office …

Lees verderVirus nodig?

Vergadering

5 plaatsen om gratis goede foto’s te vinden

Het plaatje in de presentatie was duidelijk van internet geplukt: pixelig en helemaal niet in de bedrijfskleuren van de klant. Na wat zoeken op internet bleek het om een foto te gaan die van de website van een concurrent was gehaald. Niet professioneel! Waar haal je dan wel goed beeldmateriaal voor je presentatie vandaan?

Goed beeldmateriaal kan een presentatie maken of breken. Een fotograaf kan je aan mooie foto’s helpen, maar dat is niet goedkoop. Op stocksites kun je ook prima fotomateriaal kopen, maar misschien is zelfs dat teveel voor jouw budget. Hier zijn vijf plekken om gratis (en legaal!) fotomateriaal te vinden.

Lees verder5 plaatsen om gratis goede foto’s te vinden

Manon licht de bedrijfspresentatie van CGE toe.

Bedrijfspresentatie met zoom

CGE vroeg me een bedrijfspresentatie te maken om de uitleg bij hun offertes te ondersteunen. Tot mijn vreugde bleken ze Office 365 te gebruiken. Dus maakte ik mijn eerste bedrijfspresentatie met de nieuwe powerpointfeature zoom erin verwerkt. En dat gaf een mooi resultaat. Ook zo’n presentatie? Neem contact op!