Leer zelf professionele presentaties maken met deze workshops

Er ligt wetenschap ten grondslag aan een goede presentatie. En dat is goed nieuws, want het betekent dat ook jij kunt leren hoe je die betere presentatie maakt.

Workshops

Effectief je boodschap overbrengen

Weet je niet welke slides te kiezen om je presentatie in te korten voor de management meeting?

Raakt je presentatie van de rails door de vragen van je collega’s?

Als het lastig is om je ideeën en onderzoeken bij je collega’s en managers onder de aandacht te brengen, dan is deze workshop voor jou.

Wil jij overtuigend je vakkennis laten zien?

Ik leer je om je presentatie zo te structureren dat je professioneel en overtuigend overkomt. Ook als de CEO na 5 minuten uit de vergadering geroepen wordt.

Je leert je boodschap goed formuleren en je presentatie structureren op een manier die vooral in een professionele omgeving altijd werkt. Zo geef je je presentatie een ijzersterke ruggengraat.

Deelnemers mogen met een eigen presentatie-idee aan de slag om te oefenen (aanbevolen) of kunnen de oefencasus gebruiken. Cursisten doen deze workshop zonder computer (en de reden daarvoor leg ik tijdens de workshop ook uit). 

  • Kosten voor inhouse workshop: 600 euro
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Duur: ongeveer 2,5 uur

Slide design

Deelnemers leren waarom rapportages en presentaties een verschillende opmaak nodig hebben en hoe ze die toepassen. Aan de hand van tien duidelijke vuistregels leer je een goede opmaak toepassen op je slides. Alle deelnemers mogen van tevoren een presentatie insturen, waarmee ze aan het werk willen. Iedere deelnemer ontvangt ook een slide-makeover. Aan de hand van deze make-overs zijn de vuistregels in de eigen bedrijfstemplate in actie te zien. Er is ook tijd om zelf te oefenen en vragen te stellen. 

Leer kijken als een designer, zodat je je slides snel een professionele opmaak geeft (ongeveer 2,5 uur, max. 10 personen)

Snel en handig in PowerPoint

Tools, tips en trucs om snel je slides vorm te geven (ongeveer 2 uur, max. 10 personen) 

In deze workshop stellen we het snelmenu in, maken we je template gemakkelijk toegankelijk en krijgen deelnemers handige hacks waarmee ze de opmaak veel sneller voor elkaar krijgen. Deze workshop zal de cursisten in de toekomst flink tijd schelen en is daarmee de investering meer dan waard. Er is ruimte om te oefenen in het programma en enige ruimte om “Hoe doe ik …?”-vragen te stellen. 

Voor bedrijven is iedere workshop apart te boeken. Een combinatie van workshops is ook mogelijk. De workshops kunnen op elke gewenste locatie gegeven worden, zolang deelnemers kunnen beschikken over een computer of laptop en er een scherm aanwezig is om te presenteren.

Heeft u iets anders in gedachten? Neem contact met mij op, dan bespreken we uw wensen.