top of page

Aangenaam

Ik ben Manon Mikkers. Saaie presentaties verander ik in rode-draad-verhalen die je op het puntje van je stoel laten zitten. Samen met jou haal ik die rode draad naar boven en terwijl jij oefent op wat je wil zeggen, geef ik je slides een make-over.

  • LinkedIn | Manon Mikkers | Presentatie Specialist
Manon Mikkers-Perla Fotografie-0853P-klein.jpg

Waarom ik dit doe

Na mijn studie mediapsychologie werkte ik als presentatiedesigner bij The Boston Consulting Group. PowerPoint en ik bleken een geweldige match: werken op dat snijvlak van tekst, design en media was een samensmelting van alles wat ik fantastisch vind.

 

Nu help ik ondernemers, zzp’ers, consultants en trainers om hun presentatie een échte aanvulling te laten zijn op wat zij vertellen. Zodat hun luisteraars geïnteresseerd zijn, meer willen horen en hen terugvragen. Want dat is echte impact: dat jouw verhaal een verschil maakt in leven en werk van een ander. 

"Een presentatie is pas goed als hij ook begrijpelijk is"

En dat is nog niet zo makkelijk. Want de begrijpelijkheid van een presentatie hangt af van hoe gedoseerd je jouw vakkennis aan een ander overbrengt. Te weinig en het is saai en oppervlakkig. Te veel en het is moeilijk te volgen en dus óók saai!

  • Een designer kan je wel helpen met het mooi maken van de pagina’s, maar kijkt niet naar het jargon dat je teksten onleesbaar maakt.

  • Een tekstschrijver kan je wel helpen met je teksten, maar maakt geen verdeling in wat jij vertelt, wat je slide toont en de relatie daartussen.

 

Ik kijk naar jouw presentatie als een geheel en zorg voor één rode draad door het verhaal.

bottom of page