top of page

Powerpoint Templates

Zien de presentaties in je organisatie eruit als bijeengeraapte slides?

 

Zijn medewerkers behoorlijk wat tijd kwijt aan het maken van hun presentaties?

Een Powerpoint template van BeterePresentaties helpt iedereen makkelijker en efficiënter werken met respect voor de huisstijl.

Ik specialiseer in het omzetten van jouw huisstijl naar een format dat werkt in PowerPoint. Daarbij bouw ik je template op een technisch verantwoorde manier, zodat je template écht werkt. 

 

De voordelen van een goed werkend template:

  • Huisstijl: alle presentaties voortaan automatisch in de huisstijl

  • Snelheid: presentaties zijn voortaan véél sneller te maken 

  • PowerPoint helpt mee: de ideeëngenerator geeft voortaan één-klik-ideeën die passen bij de templatestijl

  • Consistentie: alle presentaties passen bij elkaar en slides zijn uitwisselbaar, zodat je presentaties er altijd professioneel uitzien

 

Als de template iemand 10 minuten tijd bespaart per dag, dan is dat bijna een uur per week. En meer dan een werkweek per jaar. Per werknemer! 

Tempate UPD 1.JPG
Template UPD 2.JPG

Voor wie?

Referentie

Zo werkt het

Ik vraag je om informatie en voorbeelden van de huisstijl aan mij toe te sturen. Ook ontvang ik graag enkele typische presentaties van de organisatie. Samen bespreken we de wensen en randvoorwaarden waaraan de template moet voldoen. Als wensen technisch niet uitvoerbaar zijn, krijg je dat hier meteen te horen.

 

In het ideale scenario spreek ik ook nog enkele intensieve gebruikers van PowerPoint binnen jullie organisatie. Zij kunnen me laten zien waar zij – als eindgebruikers – het meest behoefte aan hebben.

 

Op basis van deze intake ontvang je de offerte. 

 

Na goedkeuring maak ik een eerste ontwerp. Deze presenteer ik aan jou, waarna ik met de feedback aan de slag ga. 

 

Pas wanneer het ontwerp is goedgekeurd, bouw ik de werkelijke template. Deze ontvang je ongeveer twee weken na goedkeuring van de ontwerpen. Daarbij geef ik ook een demonstratie van de functionaliteiten van de template. Ik raad je aan om intensieve gebruikers hierbij uit te nodigen – zij zullen aangenaam verrast zijn door het gemak van de nieuwe template.

 

Idealiter testen we de presentatie vervolgens met enkele intensieve gebruikers, waarna we eventuele technische problemen nog kunnen oplossen voor de uitrol door de hele organisatie. De uitrol kun je zelf doen of in handen van je IT-afdeling geven.

Wat kost het

Je investering hangt af van

  • het aantal lay-outs dat je nodig hebt bovenop de standaard negen

  • het aantal voorbeeldpagina's dat je wil opnemen

  • of er grafiektemplates nodig zijn (en hoeveel)

  • extra training voor gebruikers

 

Voorbeeld

Een template van twaalf lay-outs (inclusief de standaard negen) in de huisstijl, inclusief ontwerpfase en een demonstratie voor intensieve gebruikers, kost 1.900 euro.

FAQ

Wij hebben een template, maar die werkt niet goed. Kun jij het maken?

Het repareren van templates is echt heel moeilijk en meestal niet mogelijk. Een nieuw template is goedkoper en je weet dan zeker dat het werkt. Wel kan ik de prijs wat voor je aanpassen als je het design wil houden: we kunnen de ontwerpfase dan overslaan.

Wil je weten of je template echt kapot is? Boek een gratis templatescan.

Wij willen een template voor onze rapportages, liefst in A4. Kan dat?

Jazeker, dat is geen enkel probleem!

Wij hebben hele specifieke lay-outs nodig. Kun jij die custom maken?

Jazeker! Eén van de redenen dat ik graag presentaties van je bedrijf zie en enkele mensen spreek, is om de behoefte aan specifieke lay-outs uit te vragen. Soms kan het gaan om een dashboard of om een speciale slide voor video’s. Ik neem dit mee in het ontwerp en de uitvoering.

Heb jij een oplossing voor grafieken?

Geen ideale oplossing, helaas, maar wel iets dat daar dichtbij komt. Ik leg je er graag meer over uit tijdens ons gesprek.

bottom of page